Начало Senshi Ернесто Хуст се присъдени към тренировките в Камчия

Ернесто Хуст се присъдени към тренировките в Камчия

Ернесто Хуст се присъдени към тренировките в Камчия
0

Холандската кикбокс легенда Ернесто Хуст е поредният майстор-инструктор, който се присъедини към международния семинар KWU International Professional League в Камчия. Тренировките, които са насочени към усувършенстване на професионалните умения по кикбокс, К1, муай тай, фул контакт и карате киокушин, са основна част от тазгодишният Летен лагер „Варна 2020“, организиран от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и Световния киокушин съюз.

Четирикратният световен шампион в тежката категория на сериите Гран при К1 направи първо занимание в сряда.

„Много се радвам да видя, че има повече участници от предишния път. Ще се постарая да ви покажа повече нови техники и дано да ви хареса“, бяха откриващите думи на Хуст.

След началното обръщение бойците бяха разделени по групи, които тренираха с останалите инструктори, така че да може да се обърне повече индивидуално внимание. Другите треньори бяха холандските легенди Петер Артс и Семи Шилт, шихан Александър Пичкунов и чехът Ян Сокуп.

В лагера участват над 600 бойци от 14 държани, а близо 200 от тях посещават и майсторските класове на Професионалната лига на KWU. Сред практикуващите днес бе и известният музикан Светльо Витков, който притежава 3ти дан Шито рю.

До края на лагера предстоят още две специални тренировки, а в петък предстои и шестото издание на бойната гала вечери SENSHI. Поредното зрелище ще предложи 10 вълнуващи битки в Амфитеатъра на комплекс Камчия.