Начало Senshi Николай Йоргов в сблъсък с британеца Хари Хил

Николай Йоргов в сблъсък с британеца Хари Хил

Николай Йоргов в сблъсък с британеца Хари Хил
0

Родният топ боец Николай Йоргов ще спори с Хари Хил от Великобритания в шестото издание на SENSHI.

Международната галавечер е този петък (21 август) в Камчия.

Битката им ще се проведе по правилата на KWU FULL CONTACT (позволени са: всички боксови удари, спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар, без дърпане или бутане на противника) и ще бъде в категория до 80 кг.

При последното си участие на SENSHI Йоргов сломи класния иранец Маджид Хашеми Беиджи.

В края на миналата година той надделя и над японец, класиран в топ 100 на най-добрите карате киокушин бойци в света. Общо успехите му на международните галавечери SENSHI са 5.

Родният ас е сребърен медалист от Световното първенство по муай тай WMF през 2019 и от Световното първенство по карате киокушин KWU (2013). Освен многократен републикански шампион, Йоргов е шампион на Япония през 2011 и сребърен медалист по Шинкен шобу (2012).

Хари Хил е със статистика 4-1 при професионалистите, а 2 от мачовете си спечели с нокаут.

Всичко най-интересно около бойното шоу можете да откриете на нашия сайт Boec.BG или на уебсайта на SENSHI – senshi.com, както и в социалните мрежи на веригата facebook.com/senshigala и instagram.com/senshi.gala.

Галавечерта ще се излъчва на живо както в България на Boec.BG и по Max Sport, генералния спонсор на събитието, така и в цял свят по американската онлайн телевизия FITE TV и на Boec.COM.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.BG, Boec.COM, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Superkarate.ru, kwunion.com Rsbi.ru.

Шестото издание на международната галавечер SENSHI ще се проведе под звездите, при спазване на всички мерки на здравните власти, като всички от участниците и треньорите ще бъдат допуснати в страната след предоставяне на отрицателни PCR тестове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.