Начало Senshi Николай Йоргов разпиля британеца Хари Хил за секунди

Николай Йоргов разпиля британеца Хари Хил за секунди

Николай Йоргов разпиля британеца Хари Хил за секунди
0

Николай Йоргов нокаутира Хари Хил в шестото издание на международните бойни галавечери SENSHI.

Йоргов триумфира в Камчия по правилата на KWU FULL CONTACT  в категория до 80 кг.

Мачът не продължи дълго, след като още в първите 10 секунди на битката британецът падна в нокдаун. Йоргов продължи с мълниеносните атаки и даде да се разбере, че не мисли да участва във втори рунд на SENSHI 6.

Дори нямаше минута игра, след като Хил падна отново и битката приключи!

Убедителна победа с нокаут за Николай Йоргов.

Родният ас е сребърен медалист от Световното първенство по муай тай WMF през 2019 и от Световното първенство по карате киокушин KWU (2013). Освен многократен републикански шампион, Йоргов е шампион на Япония през 2011 и сребърен медалист по Шинкен шобу (2012).

Хари Хил вече е със статистика 4-2 при професионалистите, а 2 от мачовете си спечели с нокаут. 

Всичко най-интересно около бойното шоу можете да откриете на нашия сайт Boec.BG или на уебсайта на SENSHI – senshi.com, както и в социалните мрежи на веригата facebook.com/senshigala и instagram.com/senshi.gala.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.