Начало Senshi Петър Стойков смаза Торнадото от Англия на SENSHI 6

Петър Стойков смаза Торнадото от Англия на SENSHI 6

Петър Стойков смаза Торнадото от Англия на SENSHI 6
0

Петър Стойков разби Андрю Търланд-Торнадото на SENSHI 6 в Камчия! Българинът остава непобеден след съревнованието по правилата на KWU SENSHI в категория до 70 килограма.

Ето и какво се случи в битката част по част:

РУНД 1

Англичанинът стъпи много смело, но първите атаки на Стойков в клинча сериозно го притесниха. Непобеденият българин показа защо е едно от лицата на SENSHI и пласира няколко страховити попадения. „Торнадото“ беше сериозно разклатено от лактите на Стойков, който е специалист и в муай тай. От ъгъла му го посъветваха да увеличи дистанцията, защото в близък бой българинът доминираше тотално. На лицето на Търланд се отвори аркада в края на първата част.

РУНД 2

Петър Стойков ни показа нови атрактивни спининг техники в първите секунди на втория рунд. Лицето на англичанина е изцяло червено. По нашенеца няма абсолютно никакви поражения. В средата на втория рунд има съмнения, че носът на британеца е счупен. Той хвърли всички сили в риск, но ако иска да избегне загубата, трябва да търси нокаут. Всяка негова атака носи единствено дивиденти на Стойков заради контрите на сънародника ни.

РУНД 3

Страхотна атака на Стойков в началото и Търланд падна в нокдаун. Движенията му са като на забавен каданс. Всеки негов опит за атака увисва. Поредната комбинация 1-2 прати отново на пода Търланд. До края на частта беше цяло чудо, че островитянина оцеля.

Така Стойков остава с пълен актив от победи на международните галавечери SENSHI и продължава да радва феновете си с отлични игри.

Със своите вече пет участия и седем успеха в елитната верига, Стойков е боецът с най-много победи на арената на SENSHI.

„Торнадото“ пък е шампион на редица професионални вериги, сред които SWFC, Phoenix Fighting Championships, WKO, WKA и CFC. Достойно пое всеки удар на българина и остана на крака до последния момент.

Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

SENSHI 6 се проведе със съдействието на ЗАД „Армеец“, Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.