Начало Senshi Драгомир Петров нокаутира Омар Магомедов на SENSHI 6

Драгомир Петров нокаутира Омар Магомедов на SENSHI 6

Драгомир Петров нокаутира Омар Магомедов на SENSHI 6
0

Драгомир Петров не остави никакъв шанс на Омар Магомедов на SENSHI 6 в Камчия. Двубоят бе по правилата на KWU FULL CONTACT в категория до 70 килограма.

Българският боец имаше изявено предимство срещу своя съперник, а в първи рунд вкара редица точни попадения. Цяло чудо беше, че Магомедов оцеля до края на рунда, след като в неговия край получи серия от тежки удари.

Във втория рунд Петров успя да прати своя съперник в нокдаун. след изправянето му продължиха сериите от точни удари, но дагестанецът не се предаде и оцеля и в този рунд.

В трети рунд боецът от Сливен отново имаше предимство. Магомедов опитваше да се съвземе, но сериите на Петров ставаха все по-добри и точни. Прав, прав, коляно… С отлична игра с ръце и няколко поредни пласирани удара в лицето на Магомедов се стигна и до край на мача. Реферите прекратиха двубоя и победата е за Петров с TKO!

Магомедов, който вече е ветеран на международната бойна верига SENSHI, е национален и европейски шампион за мъже по карате киокушин. В годините си като юноша е печелил и Световно първенство.

Петров е четирикратен първенец на родината ни, двукратен европейски шампион и бронзов медалист от европейско първенство.

Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

SENSHI 6 се проведе със съдействието на ЗАД „Армеец“, Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.