Начало Senshi Андрей Чехонин приключи за секунди Могос на SENSHI 6

Андрей Чехонин приключи за секунди Могос на SENSHI 6

Андрей Чехонин приключи за секунди Могос на SENSHI 6
0

Андрей Чехонин победи само за няколко секунди Мадалин Могос от Румъния на SENSHI 6 в Камчия. Двубоят бе по правилата на KWU FULL CONTACT в категория до 85 килограма и завърши с нокаут.

Чехонин атакува с крака и серии веднага след първия гонг своя съперник. Един от ударите му попадна в крака на Могос, той се строполи на земята и срещата приключи. Наложи се намесата на лекарския екип, а съмненията бяха за счупен крак на румънеца.

Чехорин получи приза за нокаут на вечерта.

Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

SENSHI 6 се проведе със съдействието на ЗАД „Армеец“, Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.