Начало Senshi Действащи световни шампиони ще кръстосат юмруци на SENSHI 6

Действащи световни шампиони ще кръстосат юмруци на SENSHI 6

Действащи световни шампиони ще кръстосат юмруци на SENSHI 6
0

Французинът Жан-Пол Жако и казахстанеца Мерей Суюнов ще участват в една от битките на SENSHI 6. Двамата са изкусни майстори на киокушин карате, но този път ще спорят по по различни правила.

Мачът им е в стил KWU FULL CONTACT (всички боксови удари, спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар, без дърпане или бутане на противника), a категорията е до 85 килограма.

Галата е идният петък (21 август) в Камчия.

Жан-Пол Жако познато име в карате средите. Триумфира на the V-World Championship (2019). Трикратен европейски шампион е (2016, 2018 KWU, EFKO 2020), двукратен V европейски шампион (Ренгокай 2012, 2015), има второ място на IFK Купа на Европа през 2008 година.

Шампион е на Франция за аматьори в стил муай тай (2019) и в стил Виет во Дао (2016).

Мерей Суюнов е световен шампион по карате за 2015, 2018 и 2019. Шампион е на Азия за 2016 и 2018 година. Освен това е първенец на страната си и Заслужил майстор на спорта. Зад гърба си има 23 години тежки карате тренировки.

Всичко най-интересно около бойното шоу можете да откриете на нашия сайт Boec.BG или на уебсайта на SENSHI – senshi.com, както и в социалните мрежи на веригата facebook.com/senshigala и instagram.com/senshi.gala.

Галавечерта ще се излъчва на живо както в България на Boec.BG и по Max Sport, генералния спонсор на събитието, така и в цял свят по американската онлайн телевизия FITE TV и на Boec.COM.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.BG, Boec.COM, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Шестото издание на международната галавечер SENSHI ще се проведе под звездите, при спазване на всички мерки на здравните власти, като всички от участниците и треньорите ще бъдат допуснати в страната след предоставяне на отрицателни PCR тестове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.