Начало Senshi Франгис Гома срещу Томас Дуве на SENSHI 14

Франгис Гома срещу Томас Дуве на SENSHI 14

Франгис Гома срещу Томас Дуве на SENSHI 14
0

Един от най-силните състезатели от от тима на К-1 легендата Петер Артс Томас Дуве отново ще се качи на ринга на SENSHI по време на новото 14-о издание на 3 декември в Двореца на културата и спорта, Варна. 

Билетите за атрактивната бойна галавечер са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и от сайта на Grabo.bg.

28-годишният състезател от Нидерландия ще търси своята победа срещу боеца от Франция Франгис Гома, който ще направи своя дебют в организацията. Първоначално Гома трябваше да се изправи на разгорещената арена на SENSHI срещу Александър Петров, но българският състезател няма да може да се включи в 14-ото издание заради травма.

Двубоят между двамата бойци ще се проведе по правилата KWU Full Contact в категория до 85 кг.

Франгис Гома е на 33 години от Франция. Той е К1 шампион на родината си за 2022г. Неговият опонент – Томас Дуве, е победител в Enfusion – Glory rivals и участник в турнира Colosseum.

Билети за SENSHI 14 са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg и през сайта Grabo.bg.

Зрелищната бойна галавечер ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

14-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.