Начало ММА Порие: Дали искам да пробия в редиците на убийците? (СНИМКИ)

Порие: Дали искам да пробия в редиците на убийците? (СНИМКИ)

Порие: Дали искам да пробия в редиците на убийците? (СНИМКИ)
0

Американският състезател по смесени бойни изкуства Дъстин Порие разказа за плановете си за близкото бъдеще.

Какво ще стане занапред? Предстоят ми силни и интересни битки. Има много интересни мачове за мен, но не мога да назова следващия си съперник в момента.

Битка с Дариуш? Честно казано не се интересувам. Не искам да покажа неуважение към него, защото той е добър боец, наистина трудолюбив. Ще гледам следващата му битка, но имайки предвид с кого съм се бил напоследък, тази битка не ме интересува особено.

Победата на Махачев в битката за титлата отваря вратата към нови битки и възможности. Но във всеки случай винаги съм разбирал, че ще се бия отново за титлата, дори и да победя Оливейра. Единственият въпрос тук е дали искам да пробия в редиците на убийците, за да стана отново претендент”, каза Порие в канала на MMAFightingonSBN в YouTube.

В последния си двубой, който се проведе в нощта на 12 срещу 13 ноември на турнира UFC 281, Порие се срещна със своя сънародник Майкъл Чандлър. Битката завърши с ранна победа за Дъстин чрез задушаване в третия рунд. Сега Порие има 36 мача, в които спечели 29 победи и претърпя седем поражения.