Начало Senshi Александър Петров ще мери сили с корав испанец на SENSHI 12

Александър Петров ще мери сили с корав испанец на SENSHI 12

Александър Петров ще мери сили с корав испанец на SENSHI 12
0

На пореден изключитлено непредвидим сблъсък ще станат свидетели бойните фенове у нас и по света.

Рдоната машина Александър Петров ще се качи на ринга на SENSHI в търсене на третата си победа под знамето на международната верига. Съперник на българина ще бъде испанецът Рубен Гарсия. SENSHI 12 ще се състои на 9-ти юли от 20 часа в Св. Св. Константин и Елена, като 13-те битки ще се проведат на плажа пред ресторант „Море“.

Битката ще се проведе по правилника на KWU Full Contact в кат. до 85 кг.

Двукратният световен шампион при аматьорите и европейски К1 шампион при професионалистите спечели последните си две срещи на SENSHI. В края на 2021-ва Сашо надделя над Филип Секулович, а през февруари записа победа срещу Бобан Илиоски.

Задачата на 31-годишният варненец няма да е никак лесна, тъй като срещу него ще се изправи ибериецът, който изненада всички на 10-то издание на SENSHI. Тогава Гарсия, който е национален шампион на Испания по кикбокс и муай тай, нанесе първа загуба на руснака Андрей Чехонин, грабвайки победата след допълнителен четвърти рунд.

Галавечерта ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.