Начало Senshi Впечатляващ Драгомир Петров приспа испанец на SENSHI 11

Впечатляващ Драгомир Петров приспа испанец на SENSHI 11

Впечатляващ Драгомир Петров приспа испанец на SENSHI 11
0

Втората битка от бойната карта на международната галавечер SENSHI 11 завинаги ще остане в историята на организацията.

Причината е бруталният нокаут, с който Драгомир Петров си осигури победата над испанеца Серхио Санчес. Родната звезда се нуждаеше от малко повече от минута, за да изпрати 35-годишния си съперник безжизнен на земята след брутална боксова комбинация в лицето.

Двубоят в зала „Конгресна “ във Варна се проведе по правилата на KWU Full Contact в категория до 70 кг. Рефер на срещата бе K-1 легендата Алберт Краус.

Срещата започна спокойно, като Драго и Серхио размениха по няколко ритника. С течение на времето ибериецът на няколко пъти си изпати от контриращите удари на Петров, но не си взе поука.

Така при поредната размяна и скъсяване на дистанцията, Драгомир успя да пласира брутална комбинация от десен прав и ляво кроше, а Санчес се строполи мигновено на земята.

Снимки: Студио „Леземанн“

11-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.