Начало Senshi Алишер Карменов с нова победа над корав арменец

Алишер Карменов с нова победа над корав арменец

Алишер Карменов с нова победа над корав арменец
0

Втората изцяло чуждестранна среща от петото издание на SENSHI противопостави стари познайници.

След като двамата се срещнаха за пръв път на миналогодишното специално издание на веригата – SENSHI Cup, сега Артур Арушанян от Армения и Алишер Карменов от Казахстан си дадоха реванш.

Специален рефер бе семпай Николай Атанасов, а двубоят се проведе по правилата на KWU SENSHI в кат. до 65 кг., които позволяват хвърляния и удари с лакти в главата.

Победата отново отиде на сметката на Алишер Карменов, който напълно доминира над противника си. След изиграването на пълните три рунда съдиите закономерно отсъдиха 3:0 за казахстанеца.

Двамата изобщо не се бавиха и се вкопчиха в атаки още от самото начало. Размените следваха буквално една след друга, като инициативата се менеше постоянно.

Арушанян нанесе няколко добри ритника в тялото и главата на Карменов в началото на втория рунд, но за пореден път нещата се обърнаха много бързо. Карменов пласира зверско ляво кроше в главата на противника, което го прати в нокдаун.

Последваха още три нокдауна в полза на Карменов, който вкара няколко много силни удари, разклащайки Арушанян. Арменецът обаче не се отказа и някак си се докопа до третия рунд.

Далеч по-измореният Арушанян не успя да се противопостави на Карменов и по-често търсеше клинча, а на „раздяла“ винаги изяждаше по едно ляво кроше.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.