Начало Senshi Атанас Божилов преди SENSHI 20 : Целя се в победа номер 18

Атанас Божилов преди SENSHI 20 : Целя се в победа номер 18

Атанас Божилов преди SENSHI 20 : Целя се в победа номер 18
0

Една от легендите на SENSHI Атанас Божилов, се цели в поредна победа.

Международната бойна гала вечер SENSHI 20 ще се превърне в сцена на епични битки, а публиката ще се наслади на бойните умения на редица популярни бойци от 17 държави, сред които и петима българи. 

„Успях да си дам необходимата почивка след изминалата натоварена бойна година за мен„, сподели Божилов. – „Времето бе ограничено, тъй като получих обаждане за предстоящото събитие SENSHI 20, в което обявиха следващия ми опонент. Веднага приех битката„.

Сънародникът ни съобщи, че подготовката тече много добре и че се надява да завърши по същия начин. Божилов е здрав и готов да завоюва победа номер 18 във веригата.

„Запознах се със стила на опонента си, играя отново срещу французин – кораво момче също с много богат опит. Стилът му на игра е муайтайски, търси клинча, играе агресивно, но успях да го разуча много добре и се надявам да нямам проблеми с него. Ще сменя стратегията си на игра в сравнение с последната битка, която имах в края на годината на SENSHI 19, ще гледам да го раздвижа и няма да позволя да влезна в неговият стил на игра. Променям тренировките си, включих и тренировки по борба, за да мога да усъвършенствам клинча и да мога да съм боеспособен в неговия стил„, сподели още „Наката“.

Нашето момче се надява да получи мач за световната титла и тази година да стигне до 20-тата си победа в организацията.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.