Начало Senshi Ахмед Крънич се изправя срещу дебютант от Естония на SENSHI 11

Ахмед Крънич се изправя срещу дебютант от Естония на SENSHI 11

Ахмед Крънич се изправя срещу дебютант от Естония на SENSHI 11
0

Осмата битка от бойната карта на предстоящото единадесето издание на международната организация SENSHI противопоставя Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина и Уку Юриендал от Естония.

SENSHI 11 ще се проведе на 26-ти февруари във варненската зала „Конгресна“, а билети за събитието може да намерите в мрежата на Еventim.bg.

Сблъсъскът в тежка категория ще се проведе по правилника на KWU Full Contact.

24-годишният Крънич ще стъпи на ринга на SENSHI за шести път. До момента босненецът има 4 победи и 1 загуба. През 2021-ва Крънич победи Виталий Ишахнели на SENSHI 7. Последва триумф над Бадр Фердаус на SENSHI 8, а след това дойде и поражението от Франческо Джая на SENSHI 9. През декември балканецът се завърна на пътя на победите, побеждавайки Радован Куля на SENSHI 10.

Крънич е европейски шампион на WAKO PRO в стил К-1 от 2019. Той е и сребърен медалист от Световното първенство на WAKO за аматьори през 2017-та, а през 2018-та също печели сребърен кедал то Европейското на WAKO в стил К-1.

Неговият опонент Уку Юриендал ще направи своя дебют на ринга на SENSHI. 33-годишният естонец е по-опитният боец от двамата и професионалният му баланс е 11 победи и 5 загуби. Уку е световен шампион по муай тай на IFMA от 2014-та.

Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.BG, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

11-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.