Начало Senshi Билети за SENSHI вече и на касите на зала Конгресна във Варна

Билети за SENSHI вече и на касите на зала Конгресна във Варна

Билети за SENSHI вече и на касите на зала Конгресна във Варна
0

По-малко от три седмици до поредното очаквано зрелище с марка SENSHI и билетите вече са в продажба и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна. Организаторите определиха две ценови категории на пропуските – по 10 и по 20 лева. В залата ще се предлагат и ВИП маси, като всяка една е с цена 700 лева (за 8 души).

Четвъртото издание на бойната гала верига SENSHI ще се проведе на 26-ти октомври в Двореца на културата и спорта във Варна. В бойната карта са включени са включени 12 двубоя. Зрителите в зала „Конгресна“ във Варна ще се насладят на нещо невиждано у нас – битки между каратисти и кикбоксьори. В пет от двубоите от програмата ще противопоставят представителите на двата бойни стила в дуел стил фул контакт карате киокушин. Подобни мачове в миналото често са правени в световни турнири и вериги, а възраждането на тази традиция у нас обещава много атракция за феновете на бойните спортове и изкуства.

БИЛЕТИ КУПИ ОТ ТУК

SENSHI се провежда със специалната подкрепа на Националната лотария и ЗАД „Армеец“, както и със съдействието на агенция за недвижими имоти „Комфорт Брокърс“, „България Ер“ и М Кар Груп.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.