Начало Senshi Божилов: Пречупвам Камара и оставам легенда на SENSHI

Божилов: Пречупвам Камара и оставам легенда на SENSHI

Божилов: Пречупвам Камара и оставам легенда на SENSHI
0

Атанас Божилов направи смела заявка за поредното си качване на ринга на SENSHI този уикенд, когато ще премери сили с Мадике Камара в стил KWU Full Contact категория до 75 кг. Той вече се ползва със статута на жива легенда за организацията, но амбицията му е да продължи в същия дух в оставащите няколко години от кариерата му.

В първите минути ще го проуча, каква тактика е избрал за нашия двубой. Като цяло, виждам, че в неговите мачове рядко има бърза развръзка. Често се изиграват и трите рунда. Ще има надлъгване, няма как. Надявам се да го пречупя и да го приключа възможно най-бързо“, каза Божилов пред WebCafe.

„Наката“ има внушителните 15 победи на ринга на SENSHI, а на 16 септември планира да увеличи актива си на 16, за да стане едноличен лидер по този показател.

Надявам се победната ми серия в SENSHI да продължи. Да продължавам да радвам семейството си и публиката. Надявам се много мои приятели отново да дойдат и да ме подкрепят. Искам отново да ми вдигнат ръката и да си остана легенда на SENSHI“, допълни българинът.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.