Начало Senshi Двореца на културата и спорта във Варна приема SENSHI 14 през декември

Двореца на културата и спорта във Варна приема SENSHI 14 през декември

Двореца на културата и спорта във Варна приема SENSHI 14 през декември
0

Зрелищната международна бойна галавечер SENSHI се завръща с ново грандиозно издание, което ще предложи на публиката гладиаторски битки, много адреналин и висок боен дух. 14-ото издание на атрактивното бойно шоу ще се проведе на 3 декември в Двореца на културата и спорта, Варна. Начало на титаничните сблъсъци ще бъде дадено в 19:00 часа.

Непредвидими двубои и много изненади очакват почитателите на бойните спортове и силните емоции по време на SENSHI 14. Елитни бойни звезди от 16 държави ще се изправят на разгорещената арена, за да премерят сили и боен дух в титанични двубои по правилата KWU Full Contact. Бойната карта и списъкът с шампионите, които ще се изправят един срещу друг на ринга, все още се пазят в тайна, а организаторите издават, че публиката отново ще стане свидетел на атрактивни и оспорвани двубои.

Всеки, който желае да се докосне до гладиаторските битки на титаните и да се наслади на новото зрелищно издание на международната бойна галавечер SENSHI, може да го направи от първи ред. Билети за атрактивното бойно шоу са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Зрелищната бойна галавечер SENSHI 14 ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.comKwunion.com и Kyokushin Karate News.

14-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.