Начало ТОП Еди Алварес: Визитката ми говори сама

Еди Алварес: Визитката ми говори сама

Еди Алварес: Визитката ми говори сама
0

Бившият шампион на UFC в лека категория – Еди Алварес, погледна в ретроспекция и направи оценка на кариерата си. Една от живите легенди на спорта говори преди важния мач срещу 25-годишния молдовец Юри Лапикус в Сингапур, в сряда.

За него той ще е топ боецът за всички времена в смесените бойни изкуства, ако вземе още един пояс в историята си. Наред е този на ONE FC.

„Ще бъда най-великият в историята на ММА, ако и тук спечеля титлата в лека категория. Чувствам го“, Алварес сподели по време на виртуалната пресконференция на ONE on TNT 1.

„Лесно е да си на върха 5 или 10 години. Да имаш тази енергия, посвещавайки се на спорта… но аз го правя почти две десетилетия. Обикалям всички краища на света и се бия с шампион след шампион – не стоя на едно място да правя защити срещу претенденти.“

Скочиха на Еди Алварес заради отказ да носи маска

„Визитката ми говори сама – който не е съгласен, да я погледне.“

„Отивам в Сингапур на ONE on TNT 1, за да отправя послание. Победата е само бонус, тя винаги е идвала в комбинация със запомнящото се представяне. Не идвам само за победа. Винаги влизам в клетката с идеята да бъда атрактивен“, признава Алварес.

„Не познавам лимити. Обичам това, което правя вече 20 години. Отсъствах известно време заради пандемията, но тя повлия на целия свят. На мен не ми пречи да се отдръпна леко встрани от ММА, а така само завръщането ми ще е по-сладко. Получих шанс да прекарам повече време с любимите хора и се възползвах“, завършва Еди Алварес.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.