Начало Senshi Героите от SENSHI 16: Страхотно! Беше истинска война на ринга

Героите от SENSHI 16: Страхотно! Беше истинска война на ринга

Героите от SENSHI 16: Страхотно! Беше истинска война на ринга
0

Дългоочакваното събитие SENSHI 16 вече отмина, но емоциите от професионалната бойна галавечер, която се проведе в Двореца на културата и спорта в град Варна, още не са утихнали.

Традиционно след едно от най-големите събития в сферата на бойните изкуства, пред камерата на Bulgaria ON AIR застанаха част от героите на вечерта. Този път това бяха Мариян Димитров, Михаил Велчовски и Александър Петров.

Готарди, Димитров и Велчовски прибраха специалните награди на SENSHI 16

Бях изключително подготвен, фокусиран, за разлика от предния път, виждате резултатите са налице„, каза Димитров, който свали на земята испанеца Ламин Гайе със зрелищен нокаут още в първия рунд в най-бързия мач за вечерта.

Чувствам се страхотно, наистина беше истинска война на ринга, от много време имах нужда от такъв двубой, в който да се раздам„, бяха думите на Петров. Той победи Франджис Гома след допълнителен четвърти рунд в най-зрелищната битка на SENSHI 16.

Велчовски, който загуби от Еди Руиз, заяви: „В петък разбрах за предстоящата битка, дойде ми малко стресиращо, но го преглътнах и се бих. Доказах на всички, че може от един ден, веднага да се качиш на ринга„.

Вижте повече във видеото:

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.