Начало Киокушин Истанбул приема Европейското първенство по киокушин

Истанбул приема Европейското първенство по киокушин

Истанбул приема Европейското първенство по киокушин
0

Истанбул ще приеме 7-ото Европейско първенство по карате киокушин. Състезанието ще се проведе на 26-30 март и е за мъже, жени и юноши.

Организаторите поставиха изисквания на участниците. При възрастните и категориите до 21 години е притежание на жълт колан (6 кю), а за до 18 години – син колан (8 кю). Шампионатът е отворен за всички организации, но има рестрикции. При мъжете и жените всяка държава има право на четирима участници в категория – двама от организацията на IFK в страната и двама други представители. Домакините имат право на до осем участници.

От юношеските групи единствено тази до 14 години е с тези ограничения, а 16-годишните и 18-годишните ще са по трима от една и съща държава в категория. Един от тях от организация извън IFK.

Пълна информация за събитието можете да видите тук.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.