Начало Senshi Константин Михайлов преди SENSHI 18: Нямам притеснения срещу кого ще се изправя (ВИДЕО)

Константин Михайлов преди SENSHI 18: Нямам притеснения срещу кого ще се изправя (ВИДЕО)

Константин Михайлов преди SENSHI 18: Нямам притеснения срещу кого ще се изправя (ВИДЕО)
0

Константин Михайлов ще открие бойната галавечер за предстоящото SENSHI 18 на 16 септември в курортния комплекс „Св. св. Константин и Елена“, когато ще премери сили с Винченцо Ди Никола от Италия в категория до 70 кг. в стил KWU Full Contact. Той се качва за втори път на сцената на SENSHI след паметното първо издание от февруари 2019 г., когато надделя над Севдалин Славов. Няколко години по-късно с доста натрупан опит зад гърба си той се завръща и ще се опита да демонстрира какво е научил през годините, за да разгърне потенциала си в кикбокса. За целта той даде интервю пред Bulgaria ON AIR, където взе участие в сутрешния блок „България сутрин“.

Абсолютно никакво притеснение нямам срещу кой ще изляза или срещу кой ще се срещна“, каза Михайлов, за да направи контраст с емоциите, които са го обземали преди 4 години на SENSHI и сега, когато е много по-опитен и улегнал състезател.

Най-силното му качества между въжетата е сърцето, според самия него, така че ще очакваме да се раздаде максимално в боя си срещу Ди Никола след няколко седмици.

Наясно съм със съперника ми. Предстои ни много сериозна и отговорна битка. Ние сме подготвени за този мач с моя треньорски щаб. Много се радваме, че SENSHI ни дава тази възможност, да се покажем и докажем“, каза още българинът.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.