Начало Senshi Костадин Кърджалийски с първо участие в SENSHI

Костадин Кърджалийски с първо участие в SENSHI

Костадин Кърджалийски с първо участие в SENSHI
0

Елитната международна верига предстои тази събота, 22-ри май, в София и ще предложи 11 вълнуващи битки за поясите на SENSHI по правилниците KWU Full Contact и KWU SENSHI.

Бойци от 11 държави ще се впуснат в дуелите в София, които ще се излъчват на живо, както за България – по Max Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.bg, така и за цял свят – пряко по американската онлайн телевизия FITE, на Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Boec.BG продължава да представя бойната карта на осмото издание на SENSHI.

Сблъсък между България и Украйна в категория до 90 кг и по правилата KWU Full Contact ще видим в четвъртия двубой на 22 май. За пояса на SENSHI на ринга ще излязат шампионът на Pit Bull Fight 2019 и на Украинската купа по кикбокс К-1 за 2020 година Владислав Фостенко и Костадин Кърджалийски от България.

Кърджалийски заедно с легендата Петер Артс по време на един от лагерите на KWU Международна професионална лига

Костадин Кърджалийски е състезател на клуб боен клуб „Friends“, воден от популярния български боец и също бивш участник в SENSHI – Деян Топалски. Кикбоксьорът е „Спортист номер 1“ на Гоце Делчев за 2018 г., носител на републикански титли по кикбокс в трите рингови стила – К1, фул контакт и лол кик.  Завършил е УНСС, а по професия е счетоводител.

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.