Начало Senshi Михаил Велчовски: SENSHI е най-престижното събитие в България

Михаил Велчовски: SENSHI е най-престижното събитие в България

Михаил Велчовски: SENSHI е най-престижното събитие в България
0

Михаил Велчовски признава, че SENSHI е най-голямата бойна организация у нас, след като успя да натрупа известен опит на сцената ѝ в изминалата година, а на 16 септември му предстои пореден сблъсък срещу Аюб Бенадия.

Със сигурност това е най-престижното събитие в България, на най-високо ниво. Всеки е свободен да покаже способностите си на ринга“, каза Велчовски пред „Топспорт“.

Той споделя още, че животът му на практика се върти около спорта, за да се опита да реализира максималния си потенциал на кикбоксьор.

SENSHI 18 ще се проведе на 16 септември. Елитни бойци от 14 държави ще демонстрират бойните си умения в 12 титанични сблъсъка на брега на морето, а българските участници ще излязат на арената в преследване на зрелищни победи.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.