Начало Senshi Михаил Велчовски преди SENSHI 18: Търся да поставя личен рекорд

Михаил Велчовски преди SENSHI 18: Търся да поставя личен рекорд

Михаил Велчовски преди SENSHI 18: Търся да поставя личен рекорд
0

Михаил Велчовски ще се качи за трети път на ринга на SENSHI. Негов опонент ще бъде испанецът Аюб Бенадия. Боецът даде експлозивно интервю за Boec.bg. Той планира да постави личен рекорд по участия на бойни галавечери в рамките на една година.

„Това ще е шестото ми качване на ринга за шест месеца, като имам за цел да направя максимален брой качвания, за да си поставя рекорд – сподели Велчовски. – Тази година имах много качвания на ринга, така че основно залагам на тренировки за сила и издръжливост„.

В последната си битка на SENSHI 17 Велчовски постигна победа със съдийско решение над Фернандо Мартин в един много атрактивен мач. Нашият боец доминира през цялото време, което бе забелязано от съдиите и те отсъдиха победата в негова полза.

Подготовката на нашия сънародник протича във Враца, където усеща подкрепата на месните бойци в лагера ми за битката на SENSHI 18 срещу Бенадия. Нашето момче изучава силните и слабите страни на опонента си.

„Да, гледали сме го, има файтърски стил, наподобяващ моя. Смятам, че ще се получи един много интересен мач за наблюдаване. В момента сме в процес на изграждане на стратегия, гледаме негови битки и се подготвям„.

SENSHI 18 ще се проведе на 16 септември. Елитни бойци от 14 държави ще демонстрират бойните си умения в 12 титанични сблъсъка на брега на морето, а българските участници ще излязат на арената в преследване на зрелищни победи.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.