Начало Senshi Младен Илиев преди SENSHI 17: Битките се печелят по време на подготовката

Младен Илиев преди SENSHI 17: Битките се печелят по време на подготовката

Младен Илиев преди SENSHI 17: Битките се печелят по време на подготовката
0

Младен Илиев предстои да запише своя дебют за международната гала SENSHI на 8 юли в морския курортен комплекс „Св. св. Константин и Елена“ в сблъсък с французина Кевин Руар по правилата на KWU Open до 80 кг. За целта той стартира триседмична подготовка, в която се надява да усъвършенства максимално своите умения, за да предложи едно истинско зрелище на почитателите на бойните изкуства.

Предстои много тежък мач. Готов съм за него. Със сигурност трябва да имам дух на победител. Подготовката е на първо място. Според мен, битките се печелят по време на подготовката“, сподели Илиев пред „Топспорт“.

Българинът осъзнава, че времето за работа във фитнеса е малко и той трябва да е максимално концентриран, за да не допусна изненада на SENSHI 17.

Младен Илиев е готов да прати Кевин Руар в пенсия на SENSHI 17 (АУДИО)

Билетите за епичното морско издание на международното бойно шоу вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg. Почитателите на бойните спортове ще може да се насладят на 36 бойци от 20 държави в 17-о издание на бойната галавечер.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.