Начало ММА „Ние сме момчетата със 7 долара“ африканският боец от UFC, Темба Горимбо, ще се срещне с Дуейн Джонс

„Ние сме момчетата със 7 долара“ африканският боец от UFC, Темба Горимбо, ще се срещне с Дуейн Джонс

„Ние сме момчетата със 7 долара“ африканският боец от UFC, Темба Горимбо, ще се срещне с Дуейн Джонс
0

Темба Горимбо постигнаи първата си победа в UFC, като надви Такаши Сато на UFC Fight Night 223. След битката, „The Answer“ се обърна към Twitter, за да разкрие, че почти е банкрутирал, когато влиза в битката, което доведе до размяна на съобщения със Дуейн Джонс. Състезаващият се в полусредна категория боец скоро разкри, че се планира среща между двамата.

Разбрах, че Скалата спомена мен в историята си за седемте долара и се сетих, че той също имаше историята със седемте долара… И е прекрасно, че можем да споделяме тази история. Ние сме момчетата със седемте долара. Сега, мисля, че знаете. Седем е моят късметлийско число.

Ще се срещнем със Скалата. Той е толкова мил човек. За мен, просто срещата е невероятна, безумно, нереално, честно казано не вярвам, че Скалата иска да се срещне с мен. Имам предвид, че всеки мечтае да се срещне със Скалата, но това е обратното. Скалата иска да се срещне с мен. Толкова съм вълнуван и благодарен. Надявам се, че този живот, който живея, надявам се тези неща, които ми се случват, могат да вдъхновят някого един ден.“