Начало ММА Гейджи скочи срещу Дейна Уайт и Конър

Гейджи скочи срещу Дейна Уайт и Конър

Гейджи скочи срещу Дейна Уайт и Конър
0

Вчера Дейна Уайт даде зелена светлина за реванш между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър. Повечето фенове приеха това добре, но не и Джъстин Гейджи. Една от ключовите фигури в UFC реагира бурно на изказването на шефа си.

„Ако Конър мине през „Каубоя“… абсолютни простотии. Стига вече!“, избухна Гейджи.

Снимка: БТА

„Това не е редно. Аз съм следващият, има си ранглиста. Мачът за титлата е уреден и след това някой ще се бие с победителя. И това съм аз! Практикувам този спорт с една единствена цел – да се бия за световната титла“, сподели ядосаният Джъстин Гейджи.

Ако бъде организирана нова битка между Хабиб и Конър зрителският интерес би бил огромен. Все пак това няма да бъде много честно спрямо останалите активни състезатели, които редовно се бият и трупат победи. Но в шоу бизнеса и големия спорт понятието „честно“ е доста размито.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.