Начало Senshi Молдовец и германец се готвят за титанична битка на SENSHI 15

Молдовец и германец се готвят за титанична битка на SENSHI 15

Молдовец и германец се готвят за титанична битка на SENSHI 15
0

На SENSHI 15 ще имаме удоволствието да наблюдаваме титаничната битка между Павел Воронин от Молдова и Якоб Стубен от Германия в категория до 95 кг. и по правилата на KWU Full Contact.

Българката публика ще види за трети път германеца и за втори в рамките на няколко месеца, след като на SENSHI 14 предложи страхотна битка с Мехмет Озер от Турция. Тогава той едва не се поздрави с нокаут, но здравият турчин демонстрира характер и остана на крака до финалния гонг, макар в последствие съдиите да бяха единодушни в решението си.

Мехмед Озер срещу Якоб Стубен

Воронин пък ще дебютира на 18 февруари във Варна. Това обаче съвсем не означава, че не носи със себе си огромен опит. Той има цели 46 професионални битки зад гърба си, сред които 33 победи. За последно той триумфира над Джани Митори от Франция на United Fight Night.

Ще е интересно да видим дали Стубен ще използва предимството си от цели 10 см. в ръста, за да се справи с много по-мощния физически Воронин.

Павел Воронин срещу Якуб Стубен

Билетите за SENSHI 15 вече са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

Бойната карта на SENSHI 15 ще включва 16 гладиаторски битки между елитни бойни звезди от 19 държави по правилата KWU Senshi и KWU Full Contact, като за първи път ще видим на разгорещената арена и срещи по правилата KWU Open.

Зрелищната бойна галавечер SENSHI 15 ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

15-ото издание  на SENSHI се организира със съдействието  на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър, RollsRoyce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.