Начало Киокушин Националите по киокушин минаха успешно кантара в Казахстан

Националите по киокушин минаха успешно кантара в Казахстан

Националите по киокушин минаха успешно кантара в Казахстан
0

С успешен кантар започна днешният ден за националите на Българската Карате Киокушин Федерация преди участието им на KWU Световното първенство за мъже и жени. Шампионатът на планетата ще се проведе в зала „Джекпе-Джек“ в Нур-Султан на 7-ми и 8-ми декември, а организатор е Световният киокушин съюз.

Всичките 12-сет български бойци са се справили отлично при претеглянето тази сутрин и очакват днешния жребий (б.р. – около 17-18 ч. българско време).

Снимки: Надя Петрова, KWU

Организаторите дадоха и официална пресконференция, в която участие взеха Серик Сапиев Жумангалиевич – председател на Комитета по физическо възпитание и спорт към Министерството на спорта на Казахстан, президентът на казахстанската федерация по киокушин Омархан Оксибаев, Канчо Хацуо Рояма – председател на Международната организация по карате киокушин-кан и съпредседател на Световния киокушин съюз (KWU), Шихан Дейвид Питхол – вицепрезидент на IFK и Шихан Александър Пичкунов – генерален секретар на KWU.

По време на брифинга те представиха и медалите за призьорите на Световното първенство в Нур-Султан, които са специална изработка. Отличията са правени в завода, който е ангажиран и с медалите за предстоящите Летни олимпийски игри в Токио догодина.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.