Начало Senshi Николай Йоргов след победата на SENSHI: Моят карате стил ми спечели двубоя

Николай Йоргов след победата на SENSHI: Моят карате стил ми спечели двубоя

Николай Йоргов след победата на SENSHI: Моят карате стил ми спечели двубоя
0

След като през февруари записа бърз нокаут на първото издание на SENSHI, Николай Йоргов покачи актива си на две от две в най-новата бойна верига у нас. Този път той надви с единодушно съдийско решение Томас Дуве, който е възпитаник на К-1 легендата Петер Артс.

Състезателят на столичния клуб „Армеец“ спечели с 3:0 съдийски, гласа но според него двубоят е бил равностоен, а неговото преимущество е било в нестандартния му карате стил.

Ето какво каза той минути след успеха за Boec.BG:

„Хвърлих много сили, за да отстоя на силата на противника ми и се изморих. В третия рунд той взе превес, но реших да не падам. Съдиите отчетоха победата за мен. Така са решили, аз не мога да гледам мача отстрани. Двубоят беше оспорван, противникът беше с много добри качества, но различната ми карате техника може би го обърка и затова спечелих.“ сподели Йоргов.

 

Вижте цялото интервю с българският боец:

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".