Начало Senshi Официалният кантар на SENSHI 16 е днес от 11.30 часа в зала „Романс“ в хотел „Астор Гардън“

Официалният кантар на SENSHI 16 е днес от 11.30 часа в зала „Романс“ в хотел „Астор Гардън“

Официалният кантар на SENSHI 16 е днес от 11.30 часа в зала „Романс“ в хотел „Астор Гардън“
0

Заповядайте на официалния кантар, който предшества новото 16-о издание на международната бойна галавечер SENSHI. Той ще се проведе в зала „Романс“ в хотел „Астор Гардън“ от 11:30 часа на 12 май и за пръв път ще изправи едни срещу други бойните звезди, които ще се качат на арената на SENSHI в двубои за престижните шампионски пояси. 

Остават броени часове до голямото бойно шоу. То ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Всеки, който иска да гледа SENSHI от първи ред, може да закупи своя билет от мрежата на Eventimили на място от касите. 

26-ма водещи бойци от 15 държави излизат на ринга в 13 титанични срещи на SENSHI 16

Специални гости на атрактивното бойно шоу отново ще бъдат световни величия в областта на бойните спортове. Грандиозният K-1 Max шампион Алберт Краус и един от най-титулуваните муай-тай кикбоксьори с 11 световни титли Нейтън „Карнидж“ Корбет ще пристигнат във Варна за SENSHI 16.

Към звездната група се включва и холандският кикбоксьор в полусредна категория и състезател по смесени бойни изкуства Анди Соуър, който е двукратен световен шампион в K-1 MAX и четирикратен световен шампион на турнира Shootbox, както и световен шампион на It’s Showtime 70MAX. Европейският шампион по киокушин Сенсей Ян Сокуп, който е победител от престижната надпревара „All Japan“ и сребърен медалист от Световното първенство по киокушин също ще присъства на международната бойна галавечер. 

В ролята на рефери и инструктори на бойното шоу ще влязат Шихан Асен Асенов – първият български златен медалист от европейското първенство по киокушин през 1988 г., европейски шампион по кикбокс през 1994 г., заедно със Сенсей Захари Дамянов, – световен шампион по карате киокушин и четирикратен европейски шампион в супертежка категория +90кг, както и световният и европейски шампион по карате киокушин в супер тежка категория СенсейПетър Мартинов – един от най-изявените бойци на Българска карате киокушин федерация, носител на черен колан и 4-ти дан в киокушин. Красимир Димов, който е майстор на спорта и първи носител на медал от световно първенство по муай тай (Тайланд 2002) на IFMA, първият български шампион на „VALE TUDO“ в абсолютна категория – 2001 също ще присъства на събитието.