Начало Senshi Открита тренировка с Владимир Вълев – Питбула и Теодор Христов в SENSHI GYM Варна

Открита тренировка с Владимир Вълев – Питбула и Теодор Христов в SENSHI GYM Варна

Открита тренировка с Владимир Вълев – Питбула и Теодор Христов в SENSHI GYM Варна
0

На 5 май от 19:30 ч. в SENSHI GYM Варна ще се проведе открита тренировка с Владимир ВълевПитбула и българския боец Теодор Христов, който ще участва в бойната гaлавечер SENSHI 16. Владимир Вълев-Питбула е двукратен световен и европейски шампион по кикбокс, първият за България носител на WAKO PRO титла за професионалисти в стил К1, европейски и световен шампион по муай тай, както и треньор с голяма спортна школа, в която младежите от Варна се запознават с бойните спортове.

На събитието много деца и юноши ще имат възможност да направят обща тренировка с българския шампион Теодор Христов, който ще им покаже как се подготвят за състезание професионалистите и ще представи интересни хватки, техники и бойно майсторство.

Теодор Христов е на 22 години и вече е интерконтинентален WKF шампион, като има победи и от турнирите Mix Fight World, Castle Gladiator и WAKO Balkan. На SENSHI 15 Теодор Христов победи европейския ISKA шампион в стил К-1 Мехди Айт Ел Хадж след зрелищен двубой и единодушно съдийско решение в негова полза.

В новото издание на арената на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите бойци, дошли в морската столица от различни краища на света за участие в 13-те бойни срещи. Теодор Христов ще се изправи срещу испанеца Еди Руиз в мач на ринга SENSHI в категория до 77 кг. и ще се бори за своята следваща победа.

Професионалната бойна гaлавечер SENSHI 16 ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна. Билети за атрактивното бойно шоу са в продажба в мрежата на Eventim.bg!

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport, Boec.BG и Boec.COM, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.