Начало Senshi Теодор Христов за SENSHI 16: Излизам срещу един от най-трудните си съперници (ВИДЕО)

Теодор Христов за SENSHI 16: Излизам срещу един от най-трудните си съперници (ВИДЕО)

Теодор Христов за SENSHI 16: Излизам срещу един от най-трудните си съперници (ВИДЕО)
0

Професионалната бойна гaлавечер SENSHI 16 ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна. Състезанието отново ще предложи на всички ценители на бойните спортове ново зрелищно издание, в което елитни бойци от над 15 държави ще вдигнат адреналина и ще завладеят публиката. Един от тях ще бъде Теодор Христов. Той е на 22 години и вече има редица шампионски титли зад гърба си.

На 100% се готвим в залата, нямам травми, всичко е наред. Надявам се да покажем най-доброто на ринга, тренирам по 3-4 часа на ден в залата„, заяви Христов.

По бойните спортове той се е запалил още като дете. Няма да забрави първата си победа, когато е бил на 9 г.

Голямо удоволствие е. През доста спортове съм минал, но никой друг не ме е запалил така. Чувството от първата победа много ми хареса и до ден днешен търся това„, каза още Христов пред Bulgaria ON AIR.

„Мистър Шоу“ се контузи, няма да участва на SENSHI 16

Варненецът проучва своя съперник за SENSHI 16, за да постигне победа.

Това е един от най-трудните ми съперници на този етап, на добро ниво е, доста е силен. Глася се на всяка цена за победа. Аз съм крив и неудобен за съперниците си, това е силата ми„, сподели младият боец.

Христов добави, че публиката може да мотивира състезателя, но и да го разсея.

На последния ми мач доста се разконцентрирах от публиката, получих овации и започнах да правя грешки. Бойният спорт учи на дисциплина и самоотбрана. Младите хора трябва да бъдат мотивирани и да следват мечтите си докрай„, посъветва състезателят.

Гледайте целия разговор във видеото:

Билетите за международното бойно шоу са налични в мрежата на Eventim.bg, а феновете се насърчават да ги закупят по-рано, за да си осигурят място пред зрелищната арена на SENSHI 16 на 13 май в Двореца на културата и спорта във Варна. Начало на бойната гала ще бъде дадено точно в 18:30 часа.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.