Начало Senshi Предаването „BOEC.BG“ с епизод, посветен на SENSHI

Предаването „BOEC.BG“ с епизод, посветен на SENSHI

Предаването „BOEC.BG“ с епизод, посветен на SENSHI
0

Не пропускайте любопитните разкази за SENSHI

от К-1 легендите Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст

Преди броени дни международната бойна галавечер SENSHI проведе 10-ото си голямо събитие и вдигна публиката във Варна на крака, отпразнувайки адреналина, екшъна на ринга, качествените двубои и достойнството на истинските воини – тези, които излизат на арената на SENSHI готови за победа.

Специално по повод юбилейното издание на SENSHI тази неделя „BOEC.BG“ ще посвети цял епизод за международната верига. Тя ще бъде детайлно обсъдена през погледа на четири бойни величия, които има сериозно участие в SENSHI от самото начало. Трикратните и четирикратни световни шампиони от сериите К1 – Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които са инструктори и рефери във веригата, ще споделят мнението си, емоциите, които са преживели и моменти, които най-силно са ги впечатлили. Към тях ще се присъедини и друга бойна звезда от близкото минало – Алберт Краус, който е първият шампион в средна категория на К1 MAX и SUPERCOMBAT.

Всички те бяха специални гости на предаването „BOEC.BG“ през 2021-ва, а тази неделя ще видите избрани моменти от интервютата с тях.

Не пропускайте специалния брой на „BOEC.BG тази неделя, 19-ти декември, от 19:00 часа по Bulgaria ON AIR. Веднага след предаването, Bulgaria ON AIR ще продължи на спортна вълна.

От 19:30 часа националната телевизия ще излъчи ексклузивно за българския ефир на живо четвъртите Годишни награди “Златен пояс” 2021 на Националната асоциация на бойните спортове в България. По време на тях ще бъдат отличени призьорите с най-големи постижения от всички 12 федерации на асоциацията, както и носителите на петте големи “Златни пояса” за 2021 година в категориите „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“.