Начало Кудо Президентът на Световната Кудо федерация шихан Осада пристига на международен летен лагер в България

Президентът на Световната Кудо федерация шихан Осада пристига на международен летен лагер в България

Президентът на Световната Кудо федерация шихан Осада пристига на международен летен лагер в България
0

Световната Кудо федерация ще проведе международен летен лагер с легендарни инструктори и звездни имена от бойния спорт в периода от 02 до 09 юли 2023 г. в Камчия с участници от цял свят. Сред специалните гости на събитието в страната е и президентът на Световната федерация по Кудо – джукучо шихан Кеничи Осада. Престижният летен лагер се организира съвместно с международната бойна галавечер SENSHI 17, която е зрелищна арена за битки на едни от най-елитните световни бойци.

Лагерът предлага уникална възможност за спортни майстори от целия свят да се съберат на едно място в България, за да учат, тренират и да развиват своите бойни умения в духа и практиките на Кудо.

Известни и велики майстори на бойното изкуство ще водят тренировъчния процес в летния кудо лагер, а участниците ще се докоснат до извора на знанието, за да подобрят уменията си и да задълбочат разбирането си за Кудо. Японските легенди – джукучо шихан Кеничи Осада, носител на 7-ми Дан, спечелил открития шампионат на Япония  през 1985, 1986, 1989, 1992 и шампион на Японското първенство по категории през 1984, 1987 и 1989 г. и неговите ученици Риота Азума – 3-ти Дан, Дайдоджуку HQ Шихан-дай, световен шампион по Кудо, азиатски шампион по Кудо, носител на приз за доминация в 3 класа на Япония и Риота Онодера – световен шампион по кудо през 2023 г. ще предават своите знания на участниците в лагера. Специален гост-треньор на лагера е и шихан Семи Шилт – шампион на Glory Grand Slam 16 man tournament, световен шампион на Glory, четирикратен K-1 гран при шампион, K-1 световен шампион, трикратен носител на титлата King of Pancrase и двукратен световен абсолютен Кудо шампион.

С голям брой интензивни тренировки, с много приложни техники и практически дейности, лагерът по Кудо ще допринесе за надграждане на бойните умения на участниците в него. Международното събитие в Камчия ще засили духа и силата на спортистите, а така също ще им предостави специална зона за обмен на знания, енергия, за да се превърне в място за нови приятелства и професионални контакти.

Седемнадесетото издание на професионалната елитна гала вечер SENSHI ще се състои на 8 юли 2023 г. с титанични срещи по правилата на FULL CONTACT, KWU OPEN и KWU SENSHI. Бойното шоу ще се проведе в гр. Варна, на плажа в к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, като в него ще вземат участие над 30 елитни бойци от над 15 държави, а рефери ще бъдат едни от най-известните легенди в бойните спортове.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.