Начало Senshi Руснак победи Нинджата на SENSHI
0

Руснак победи Нинджата на SENSHI

Руснак победи Нинджата на SENSHI
0

Цветозар Кючуков – Нинджата загуби двубоя си от четвъртото издание на професионалната бойна галавечер SENSHI във Варна от руснака Сулиман Косумов. Срещата бе в стил фул контакт карате в категория до 75 килограма.

Състезателят от спортен клуб „Армеец“ и 31-годишният руснак, който вече веднъж участва на SENSHI, зрелищен и оспорван двубой. Първият рунд бе за Кючуков, който контролираше темпото и бе по-активен. Във втори рунд Косумов успя да вкара три мощни десни удара в лицето на българина и това се отрази за да бъде рунда в негова полза.

Руският боец бе много по-активен в трети рунд и не спря да атакува българина. Косумов вдигна оборотите и редица удари влязоха в тялото и главата на столичанина.

Съдиите присъдиха равенство и се наложи изиграването ан допълнителен рунд. В него руският боец прати Кючуков в нокдаун, успя да пласира няколко добри удара и в края заслужено бе обявен за победител.

SENSHI се провежда със специалната подкрепа на Националната лотария и ЗАД „Армеец“, както и със съдействието на агенция за недвижими имоти „Комфорт Брокърс“, „България Ер“ и М Кар Груп.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.