Начало Senshi Сам Греко: SENSHI приветства рок звездата на бойните спортове

Сам Греко: SENSHI приветства рок звездата на бойните спортове

Сам Греко: SENSHI приветства рок звездата на бойните спортове
0

Сам Греко е едно от най-разпознаваемите имена в света на бойните спортове. Доби огромна популярност като шампион по карате и трикратен неоспорим шампион по кикбокс в тежка категория, бивша звезда от „златната“ ера на К-1.

Сам се славеше с репутацията на безстрашен боец, който никога не отказва предизвикателство. Приключи професионалния си път с впечатляващите 131 победи, 11 загуби, 3 равенства и 2 несъстояли се. Статистиката е от официални битки в три спорта – К-1 кикбокс, фул контакт карате и ММА.

Той е специален гост на летния лагер на SENSHI в Камчия. Тази вечер ще дебютира на ринга на SENSHI като съдия, коментатор и ще награждава победителите.

За Сам постиженията му между въжетата не се дължат само на един фактор. Винаги е целял да постигне перфектна синергия между менталната и физическата част. Приема жертвите и лишенията през годините като важни уроци.

Загубата никога не е опция за Греко. Отрано осъзнава, че да поиска съвет от по-опитните не е признак на слабост, а на мъдрост. Винаги се обгражда с най-добрите треньори, нутристи, масажисти и бизнесмени, като впоследствие превръща името Сам Греко в световноизвестна марка. И днес в Япония можем да намерим тениски с неговия лик зад всеки ъгъл.

Днес някогашният страховит боец участва в редица благотворителни проекти, води социални кампании и застава зад социални инициативи. Вярва, че придобитите умения в годините на професионален състезател му помагат много извън ринга. За себе си казва, че може да е пенсиониран боец, но остава боец в живота. Не на последно място Греко е популярен актьор от Холивуд с редица блокбъстъри зад гърба си.

SENSHI ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITEFight Box HD, на Senshi.comBoec.bgBoec.com и Kyokushin Karate News. Билети за галата може да закупите от Eventim.bg.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.