Начало Senshi Сблъсък България-Русия на SENSHI 6
0

Сблъсък България-Русия на SENSHI 6

Сблъсък България-Русия на SENSHI 6
0

Първият двубой от шестото издание на елитната кикбокс и карате киокушин верига SENSHI вече е обявен официално. Във Фейсбук страницата на организаторите се появи информация за първата двойка бойци, които ще премерят сили на 21-ви август (петък) в Камчия. Удостоените с покана за участие в този боен спектакъл са руснака Омар Магомедов и българския боец Драгомир Петров.

Битката им ще се проведе по правилата и регламента на KWU FULL Contact и ще бъде в категория до 70 кг. 

Магомедов, който вече е ветеран на международната бойна верига SENSHI, е национален и европейски шампион за мъже по карате киокушин. В годините си като юноша е печелил и световно първенство.

Петров е четирикратен първенец на родината ни, двукратен европейски шампион и бронзов медалист от европейско първенство.

Всичко най-интересно около бойното шоу можете да откриете на нашия сайт Boec.BG или на уебсайта на SENSHI – senshi.com, както и в социалните мрежи на веригата facebook.com/senshigala и instagram.com/senshi.gala.

Галавечерта ще се излъчва на живо както в България на Boec.BG и по Max Sport, генералния спонсор на събитието, така и в цял свят по американската онлайн телевизия FITE TV и на Boec.COM.

SENSHI 6 се провежда със съдействието на ЗАД „Армеец“,  Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Шестото издание на международната галавечер SENSHI ще се проведе под звездите, при спазване на всички мерки на здравните власти, като всички от участниците и треньорите ще бъдат допуснати в страната след предоставяне на отрицателни PCR тестове.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".