Начало ММА Грег Харди планира завръщане през октомври
0

Грег Харди планира завръщане през октомври

Грег Харди планира завръщане през октомври
0

Бившият състезател по американски футбол Грег Харди ще се завърне в клетката през октомври. Това съобщава американската медия mmajunkie.com, а за противник на Харди е посочен Маурис Грийн. 

Според mmajunkie.com, битката между двамата състезатели в тежка категория ще се проведе на 31-ви октомври, но локацията на галавечерта и арената на сблъсъка все още не е известна. Харди ще търси втора поредна победа след като надделя със съдийско решение над Йорган Де Кастро на събитието UFC 249 през Април. Боецът, който е познат още като „Принца на войната“ има три победи в UFC и две загуби, които бяха инкасирани по необичайни начини. В един от случите той бе дисквалифициран, а в битката му с Бен Сосоли бе обявен за победител, но след това победата му бе отнета, тъй като бе установено, че Харди е нарушил правилата, като е използвал инхалатор между рундовете.

Грийн се върна към победите през юни, когато отказа Джиан Виланте със събмишън в третия рунд. Преди това той бе надиграван от Сергей Павлович и Алексай Олейник. Грий е бивш участник в 28-мия сезон на предаването „Тhe Ultimate Fighter“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".