Начало ММА Супер сблъсък – Оливейра срещу Махачев
0

Супер сблъсък – Оливейра срещу Махачев

Супер сблъсък – Оливейра срещу Махачев
0

Невероятен сблъсък в лека категория е подготвян в UFC според няколко чуждестранни медии. Майсторът на бразилското джу-джицу Чарлз Оливейра е спряган за битка с известния съотборник на Хабиб Нурмагомедов, Ислам Махачев. Слуховете са, че двамата граплъри ще се кръстосат ръкавици на събитието UFC 254 през октомври, което ще бъде оглавено от Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи.

Оливейра има 29 победи и 8 загуби в ММА кариерата си. Бразилецът в серия от 7 поредни победи със събмишън и е боецът с най-много събмишъни в историята на UFC. Той си заслужи бонуси във всяка една от последните си 7 победи. Чарлз приключва 27 от своите срещи преди последния гонг, а през март успя да събмитне Кевин Лий в Бразилия.

Ислам Махачев има 18 победи и едва една загуба в професионалния ММА. Той е в серия от 6 поредни победи, а в последната си среща надделя над  Дави Рамос, който също се слави като добър граплър.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".