Начало ММА Миочич за ударите на Кормие: Усещал съм и по-тежки
0

Миочич за ударите на Кормие: Усещал съм и по-тежки

Миочич за ударите на Кормие: Усещал съм и по-тежки
0

Шампионът в тежка категория Стипе Миочич твърди, че е получавал много по-тежки удари от тези, които получи при загубата му от Даниел Кормие през 2018-та. Тогава Миочич бе свален с десен ъперкът в близка дистанция още в първия рунд, но шампионът твърди, че ударът не е бил толкова силен.

„Чувствах се уверен в първата битка. Чувствах, че пласирам удари и се джижа добре, но той просто ме хвана с удар, който не видях. Това е играта. Всичко може да се случи. Той просто ме хвана с добър удар. Удря силно, но са ме удряли много по-ислно. Беше точно на брадичката и не го видях“, разказва Миочич.

В битката реванш през 2019-та Миочич надделя с ТКО в четвъртия рунд. Равният резултат между двамата доведе до желанието за трети двубой и сега Ди Си и Миочич ще спорят за трети път в главната битка на UFC 252.
„Обикновено не започвам бавно битките, но тогава беше ужасно. Бях много ядосан, че започнах бавно, но в четвъртия рунд видях възможност и трябваше да пробвам“, добавя Миочич.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".