Начало ММА Хабиб каза какво Конър трябва да направи, за да заслужи реванш
0

Хабиб каза какво Конър трябва да направи, за да заслужи реванш

Хабиб каза какво Конър трябва да направи, за да заслужи реванш
0

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов е отворен към идеята за реванш с Конър Макгрегър, но при едно условие. Дагестанецът заяви какво трябва да направи ирландската ММА звезда, за да си заслужи двубой с него.

„Първо конър трябва да се върне и да победи Дъстин Порие и след това ще имаме реванш, няма проблем“, сподели „Орелът“ пред руската медия „Tass“.

През 2018-та Хабиб и Конър премериха сили на събитието UFC 229. Това бе първата успешна защита на пояса за Хабиб. Той отказа съперника си в четвъртия рунд, а след това дори се нахвърли и върху щаба на Макгрегър около клетката.

Конър се завърна в клетката през януари на събитието UFC 246 и сломи Доналд Серони с ТКО в първия рунд. Към този момент той няма насрочен двубой, но преди седмица Дейна Уайт заяви, че най-вероятно ще видим „The Notorious“ в октагона през 2021-ва.

Дъстин Порие се завърна към победите през юни. Той надделя над Дан Хукър, а в предишната си среща бе отказан от Хабиб Нурмагомедов. След победата над Хукър „Диамантът“ заяви, че би желал битка с Макгрегър или Фъргюсън.

Конър и Дъстин вече имат една среща помежду си. През 2014-та ирландецът нокаутира Порие още в първия рунд.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".