Начало ММА Запознайте се с уменията на Шон О’Мали (ВИДЕО)

Запознайте се с уменията на Шон О’Мали (ВИДЕО)

Запознайте се с уменията на Шон О’Мали (ВИДЕО)
0

Шон О’Мали е едно от все по-обсъжданите имена в UFC. Американецът ще се бие в подглавното събитие на чаканата гала UFC 252 този уикенд. Нещо повече – влиза в ролята на фаворит срещу Марлон Вера.

При победа О’Мали ще пробие още повече, а успехът ще е пети пореден за него в най-реномираната организация за смесени боеве. Към момента статистиката му в ММА е 12-0.

Oще при дебюта си в Сериите на Дейна Уайт успя да привлече окото. Нестандартни състезатели като него бързо се превръщат в любимци на феновете, а започнаха и сравненията с Конър Макгрегър. Това обаче понякога може да изиграе лоша шега на младия боец.

UFC ни представиха любопитно видео с „възхода“ на Шон О’Мали и неговия уникален арсенал:

 

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.