Начало Предаване Тодор Лазаров – от залата по джудо до Холивуд (ВИДЕО)

Тодор Лазаров – от залата по джудо до Холивуд (ВИДЕО)

Тодор Лазаров – от залата по джудо до Холивуд (ВИДЕО)
0

Холивудско присъствие ще бележи следващото издание на предаването „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR. На 9-ти август в студиото ни влиза един от най-добрите каскадьори, участващ в световноизвестни кинопродукции. Разбира се, той е пряко свързан с бойните спортове и по-конкретно с джудо и самбо.

Тодор Лазаров е записан от баща си да тренира футбол. Отивайки на стадиона открива залата по джудо и самбо на стадион „Локомотив“ в София и пожелава да замени тревното футболно покритие с татами.  Дълги години е част от столичния „Шун Джудо клуб“ – като треньор и състезател, но практикува бойни спортове за удоволствие.

Не крие, че бойните спортове и умения му дават необходимото, за да стане един от най-добрите каскадьори във Холивуд. Лазаров е участвал в над 100 кино продукции, включително холивудски, сред които „Игра на тронове“, „Троя“, „Хрониките на Нарния“, „Непобедимите“, „Хелбой“, „Да обичаш Пабло“, „Марко Поло“, „Спартак“ и много други.

Не пропускайте един ингригуващ разговор в единственото предаване за бойни спортове и изкуства „BOEC.BG“ в неделя от 19:00 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.