Начало Senshi Варна ще бъде домакин на международен лагер KWU SENSHI през ноември

Варна ще бъде домакин на международен лагер KWU SENSHI през ноември

Варна ще бъде домакин на международен лагер KWU SENSHI през ноември
0

С радост ви съобщаваме, че дългоочакваният лагер KWU SENSHI се завръща в живописния град Варна от 23 до 26 ноември 2023 г. След кратко прекъсване лагерът се завръща и обещава да бъде по-голям, по-добър и по-вълнуващ от всякога.

Присъединете се към нас на предстоящия лагер SENSHI, където ще получите първокласно обучение от опитни треньори и ментори. Лагерите SENSHI са фантастична възможност да усъвършенствате техниката си и да привлечете вниманието на скаутите, които търсят следващият боен талант. Вашият път към превръщането ви в звезда на бойните гали SENSHI започва в нашите лагери. Нека заедно да изградим вашата бойна кариера!

Лагерът KWU SENSHI е спечелил международно признание като водещо събитие за обучение в областта на бойните изкуства, привличайки участници от всички краища на света. Той предлага завладяващо и трансформиращо преживяване за хората, практикуващи бойни изкуства от цял свят.

Разходите за настаняване и обучение на участниците се поемат от организатора. Мастър класовете ще се проведат в един от най-добрите спортни комплекси във Варна – престижния тренировъчен център „SENSHI Gym“. Кандидатствайте до 5 ноември 2023 г. на имейл: senshi_bulgaria@abv.bg. Препоръчва се ранна регистрация, тъй като местата за лагера KWU SENSHI обикновено се запълват бързо.

Отбележете си в календара и се подгответе за едно невероятно преживяване в областта на бойните изкуства, каквото няма. Лагерът KWU SENSHI се завръща във Варна, България, от 23 до 26 ноември 2023 г. и ще се превърне в знаково събитие в света на бойните спортове.

За повече информация и новини посетете официалния ни уебсайт и ни следвайте в социалните мрежи. Нямаме търпение да ви посрещнем на лагера KWU SENSHI през ноември 2023 г. във Варна!

тагове: