Начало Senshi Якоб Стюбен: Ако победя, първо ще поздравя опонента си (ВИДЕО)

Якоб Стюбен: Ако победя, първо ще поздравя опонента си (ВИДЕО)

Якоб Стюбен: Ако победя, първо ще поздравя опонента си (ВИДЕО)
0

Якоб Стюбен демонстрира огромно уважение към своя следващ съперник на SENSHI, независимо от факта, че двамата с Едуард Алексанян ще спорят за европейската титла на 90 кг. Той е категоричен, че при успех първо ще отиде в ъгъла на противника и ще го поздрави.

Първото, което ще направя, ако спечеля титлата, ще е да отида при съперника си и ще поздравя за битката“, каза Стюбен пред Boec.

Едуард Алексанян няма да допусне Якоб Стюбен да се възползва от негова грешка (ВИДЕО)

Германецът междувременно сподели, че един от родителите му се е разболял тежко в дните преди той да замине за Варна, но професионализмът му е надделял и той идва, за да свърши своята работа, след което ще се прибере при тях с нужната позитивна енергия.

Той е силен боец с огромно сърце и умее да се адаптира към съперниците си. Както казах по-рано, ще бъде една много интензивна игра на шах“, каза още той по адрес на Алексанян.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.