Начало Senshi Тони ван Дайк преди боя с Мариян Димитров: Ако си умен, проучваш съперника (ВИДЕО)

Тони ван Дайк преди боя с Мариян Димитров: Ако си умен, проучваш съперника (ВИДЕО)

Тони ван Дайк преди боя с Мариян Димитров: Ако си умен, проучваш съперника (ВИДЕО)
0

Тони ван Дайк пристига днес в България, за да се бие с Мариян Димитров на SENSHI 18, където двамата ще се изправят в двубой по правилата на KWU Open в категория до 82 кг. Нидерландецът е категоричен, че двамата със сигурност са се проучили добре, защото това е задължение на всеки един умен боец.

Ако е умен боец, какъвто смятам, че е, той ще ме е проучил добре, защото имахме време за това. Няма просто да се бием, а ще мерим сили. Ако си умен, винаги проучваш съперниците си. Все пак пристигам в България и планирам да се фокусирам върху себе си, да се забавлявам и да покажа какво мога“, каза ван Дайк пред Boec.

Нидерландецът не очаква да бъде посрещнат враждебно, тъй като до момента при престоя си на българска земя е усетил само позитивно отношение, включително и от самия Мариян. Той споделя, че двамата са имали възможност дори да пътуват заедно при откритата тренировка, което само е доказало спортсменството помежду им.

Той е силен българин и вярвам, че ще отговори на впечатлението ми. Смятам, че ще тръгне напред със силните си удари. Очаквам да се опита да ме свали, защото съм от Нидерландия и знаете, че се славим като добри страйкъри. Мисля, че ще се получи сблъсък между двама великолепни бойци и ще предложим добро шоу“, каза още Тони.

Ван Дайк е готов да се противопостави на опитите за тейкдаун, като разчита много на подготовката си с Райнир де Ридер – шампиона на полутежка категория на ONE Championship.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.