Начало Senshi Мариян Димитров за сблъсъка с Тони ван Дайк: Смятам да покажа българската сила (ВИДЕО)

Мариян Димитров за сблъсъка с Тони ван Дайк: Смятам да покажа българската сила (ВИДЕО)

Мариян Димитров за сблъсъка с Тони ван Дайк: Смятам да покажа българската сила (ВИДЕО)
0

Мариян Димитров несъмнено е един от най-отявлените представители на българската школа за бойни изкуства. Неслучайно му предстои да се превърне в една от звездите на BKFC след няколко седмици, но преди това ще го видим на ринга на SENSHI 18, където ще мери сили с нидерландеца Тони ван Дайк, който тренира наравно с имена от ранга на Райнир де Ридер. Двамата ще се бият по правилата на KWU Open в категория до 82 кг.

Висок боец, здрав боец, както всички скандинавци и холандската школа, но аз смятам, че нашата школа не е за подценяване, така че утре мисля да покажа българската сила“, каза Мариян за съперника си.

Тони ван Дайк преди боя с Мариян Димитров: Ако си умен, проучваш съперника (ВИДЕО)

Димитров навлиза в най-тежкия цикъл до момента в кариерата си, тъй като в рамките на няколко седмици ще се бие три пъти, а дори идният уикенд ще бъде в ролята и на организатор за благотворителната си гала „Да на спорта, не на насилието“. Той обаче е категоричен, че ще се фокусира само и единствено върху следващото си предизвикателство, а едва по-късно ще мисли за предстоящите.

Със сигурност организационната част е по-трудна, за мен лично, защото, като боец, съм свикнал да съм фокусиран изцяло върху тренировъчния процес. Успявам да ги съчетая. Малко ми е сложно, смятам, че все пак се справям добре“, каза още Димитров

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.