Начало Senshi Едуард Алексанян няма да допусне Якоб Стюбен да се възползва от негова грешка (ВИДЕО)

Едуард Алексанян няма да допусне Якоб Стюбен да се възползва от негова грешка (ВИДЕО)

Едуард Алексанян няма да допусне Якоб Стюбен да се възползва от негова грешка (ВИДЕО)
0

Едуард Алексанян може да се завърне в SENSHI след дълго отсъствие поради контузия окичен с европейската титла на организацията, ако тази вечер триумфира над Якоб Стюбен в техния сблъсък в категория до 90 кг. на 18-тото издание на веригата. Той е убеден, че няма да допусне грешка, която да позволи на германеца да се възползва от старата му травма.

Той и да иска не може да ме ритне в старата контузия. Трябва да си обърна гарда и аз да допусна грешка, за да направи този удар, за който си мисли“, каза Еди пред Boec.

Междувременно той потвърди, че няма да допусне славата да го обземе, след като подписа договор с Glory, защото вярва, че човек винаги трябва да помни и уважава мястото, от което е тръгнал. SENSHI за него е като втори дом, така че би продължил да брани реномето си на една от звездите за организацията.

Подготовката ми мина доста по-добре от очакванията, отколкото си мислех. Първоначално тръгнахме по-леко, за да може да се запазим. След това доста надградихме и рязко влязохме на здрави тренировки и видяхме, че няма нищо страшно, както се казва“, сподели Алексанян за дългото си приготовление.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.