Начало Senshi Зад кулисите на SENSHI с водещия Златимир Йочев (ВИДЕО)

Зад кулисите на SENSHI с водещия Златимир Йочев (ВИДЕО)

Зад кулисите на SENSHI с водещия Златимир Йочев (ВИДЕО)
0

Тази вечер в предаването „BOEC.BG“ ще ви представим Златимир Йочев – водещ на галавечерите от бойната верига SENSHI. Феновете на бойните спортове и изкуства у нас ще разберат повече около спецификите на тази професия, интересни случки от бойните вечери, които остават скрити за зрителите и личните впечатления на Йочев. Освен битките на SENSHI, Златимир Йочев две поредни години е водещ и на годишните награди на Националната асоциация на бойните спортове в България „Златен пояс“.

Основната професия на Златимир Йочев е на журналист. Той е част от екипа на Bulgaria ON AIR от октомври 2017 година като водещ на сутрешния блок „България сутрин“.

Има дългогодишен и разнообразен журналистически опит, като е преминал през всички сфери на професията. Преди да стане част от Bulgaria ON AIR, е работил като репортер, редактор, сценарист, водещ на сутрешен блок, потребителско предаване, туристическа продукция и други. В продължение на повече от 2 години е бил водещ на централната емисия новини на БНТ, а преди да се присъедини към „България сутрин“ работи като автор на документални филми, както и продуцент и водещ на публицистика в телевизия BIT.

Златимир е бакалавър по телевизионна журналистика и магистър по организационно управление и консултиране от СУ „Св. Климент Охридски“. Хоноруван преподавател е по „Новини и актуална публицистика“ в НБУ (2016-2017).

За себе си казва, че с професията на телевизионен журналист не му се налага да влиза в роли. Вярва, че дори тежките новини могат да се поднасят по човешки начин, без да се търсят сензацията и скандалът. Не крие своята усмивка и характер пред зрителите.

Почитател и активен потребител е на новите технологии, страстен фотограф и пътешественик. В свободното си време търси адреналина, като има подчертан интерес към екстремните спортове.

Не пропускайте интервюто със Златимир Йочев в неделя, 26-ти април, от 19:00 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.